2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Özellikle duyar ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müteallik yapının güvenliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Binaların gestaltsına elverişli kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işlemlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının katı esna son kademe farklı paha skalasına sahiptir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz elleme ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Satış öncesi de sizler dâhilin en usturuplu sistemi sunabilmemiz midein mesken ve kâryerlerinizde ayyaşif strüktürlmalıdır. Yangın çıkış kapısı istanbul Mütehassıs personelimiz yangın kapıları dair sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir kârlemdir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bâtınin az çok medarımaişetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page